Super ponude!! Povoljne cijene Prava Sitnica !! Email: pravasitnica.marketing@gmail.com Mob: 0989532024
Home / Reklamacije i prigovori

Reklamacije i prigovori

Naša želja je da u internet trgovini Prava sitnica kupujete ugodno, sigurno i bezbrižno. Razumijemo da artikle kupujete bez probavanja stoga omogućavamo da u roku od 14 dana vratite ili Naša želja je da u internet prodavaonici Prava sitnica  kupujete ugodno, sigurno i bezbrižno. Razumijemo da artikle kupujete bez probavanja stoga omogućavamo da u roku od 14 dana vratite ili zamjenite proizvod.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Zamjena artikla

Postupak zamjene je jednostavan. Artikle možete zamijeniti u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Artikal zapakirajte i pošaljite na našu adresu. Traženi artikal biti će poslan u najkraćem mogućem roku. Artikal odnosno artikle koje vraćate moraju biti neoštećeni, zapakirani u originalnoj ambalaži. Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo.

Povrat artikla

U roku od 14 dana od preuzimanja artikla imate pravo otkazati narudžbu bez navođenja razloga (NN 41/14, Članak 72. Zakona o zaštiti potrošača). Potrebno je upisati br. bankovnog računa na kojim će u roku od 5 radnih dana, biti uplaćen povrat novca. Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na pravasitnica.marketing@gmail.com.
Ukoliko oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo provjerili stanje pošiljke i poslali novu.  „Kupac snosi troškove povrata“

Upute za povrat proizvoda

Nema problema sve što trebate učiniti je poslati nam u paketu račun radi potvrde o kupnji, zatim original ambalažu ispravnu i ne poderanu, proizvod treba da bude ispravan i neoštećen te pakiran kao kod kupnje. Molimo da nam paket pošaljete redovnom poštom (ne Paketom 24 ili HP expresom ili ničim u kojem mi moramo platiti nešto – nećemo preuzeti) te nakon pregleda pristiglog proizvoda mi ćemo Vama uplatiti povrat za kupljeni proizvod. Znači sve mora biti u originalnom i ispravnom stanju.

Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.

Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

X
X